قطعات سیستم ترمز ABS آسنا آمیکو
قطعات سیستم ترمز ABS آسنا آمیکو
قطعات سیستم ترمز ABS آسنا آمیکو
استعلام سریع قیمت قطعات آسنا آمیکو
لیست قیمت قطعات abs آسنا
اجزای تشکیل دهنده ترمز ABS به صورت عمده از چند سنسور و تعدادی واحد کنترل ساخته شده است
- واحد کنترل الکترونیکی ترمز ABS آسنا
واحد کنترل الکترونیکی به منزله مغز برای خودرو میباشد، زیرا این واحد به سیستمهای ترمز ABS فرمان میدهند و باعث وارد عمل شدن ترمز ABS و ایستادن خودرو میشود.
خرید یونیت abs آسنا
این واحد یک ورودی و یک خروجی دارد، ورودی آن اعداد آنالوگی است که از سنسور مربوط به چرخها وضعیت ترمز ABS را میگیرد و به آن واحد کنترل ترمز ABS داده و با دادن فرمان مربوطه باعث ایستادن چرخها میشود.
- واحد کنترل هیدرولیکی آمیکو
دومین واحد کنترل، واحد کنترل هیدرولیکی است که این نیز به منزله یک سیستم و قلب ترمز ABS است.
ورودی این واحد فرمانی است که از واحد کنترل الکترونیکی دریافت میشود.
با گرفتن این فرمان از واحد کنترل الکترونیکی که بایستد یا حرکت کند، مقدار روغن ترمز ABS مناسب را به سیستم ترمز ABS اعلام میکند. این سیستم میتواند تا ۱۵ بار در ثانیه باز و بسته شود.
واحد کنترل هیدرولیکی آسنا آمیکو شامل:
سیم پیچهای سلونوئیدی
شیرهای برقی
بلوک کنترل کننده هیدرولیکی
شیرهای خروجی
یاتاقان
پیستونهای تعدیل کننده پمپ، موتور
پیچ، مخزن فشار پایین
شیرهای برقی آمیکو
این شیرها در واحد کنترل هیدرولیکی مقدار روغن خروجی را کنترل میکنند. اساس کار این شیرها با مغناطیس است اما خودشان آهنربا نیستند و به صورت طبیعی خاصیت مغناطیسی ندارند، اما با عبور جریان برق از سیکپم لولههای اطراف آن، خاصیت الکترومغناطیسی پیدا میکنند که با توجه به جریان برق وردی مقدار روغن را تنظیم میکند.
پمپ روغن ترمز ABS آسنا
با توجه به مقدار سرعتی که خودرو دارد و میزان نیرویی که برای ایستادن آن لازم است مقدار روغن ترمز ABS تنظیم میشود.
نیرویی که باعث پمپاژ روغن ترمز ABS به داخل سیستم ترمز ABS میشود توسط پمپ تأمین میگردد. پمپها به منزله مبدل نیرو عمل میکنند و حرکت دورانی موتور را به حرکت طولی پیستون تبدیل میکنند. در خارج این پمپها یک یاتاقان وجود دارد که باعث انتقال انرژی موتور به پیستون میشود.
بلوک abs پیکاپ آسنا
سیلندر ABS اصلی آسنا
سیلندر به طور مستقیم با پدال ترمز ABS در ارتباط است و با فشار دادن پدال پیستون اولیه و ثانویه را به حرکت در میآورد و در نتیجه حرکت پیستونهای کمکی، پیستون اصلی نیز به حرکت وادار میشود و باعث ورود و خروج روغن ترمز ABS میگردد.
چون در هر رانندگی که ما انجام میدهیم بارها مجبور به ترمز ABS گرفتن میشویم و این ترمز ABS گرفتن باعث ورود و خروج روغن و فرسایش پیستونهای اصلی میشود.
به همین دلیل بعد از ترمز ABS گرفتن و با رها کردن پدال گاز مقدار روغنی که وارد شده بود تا سبب ایستادن چرخها شود در سوپاپ مرکزی برای ترمزهای ABS بعدی گرفته میشود. زمانی که پدال به صورت کامل رها میشود مقدار روغنی که عبور میکند به جای اصلی خود بر میگردد.
سنسورها abs آمیکو
سنسورهای موجود در ترمز ABS، سنسورهایی هستند که در حرکت چرخ کاربرد دارند و در دو نوع فعال و غیرفعال هستند که در مورد هرکدام توضیح خواهیم داد.
سنسورهای فعال
سنسورهای فعال از سیلیسیم تشکیل شده و اثری شبیه به اثر هال را ایجاد میکنند، به این صورت که آهنربای قوی را در مقابل سیمی که جریان برق را از خود عبور میدهد و باعث جا به جا شدن تعدادی از این اتمها میشود و در اثر حرکت اتمها باعث به وجود آمدن تغییر ولتاژ میشود، در نتیجه در دو سر سیم اتصال کوتاه برقرار میکند.
این سنسورها از زمانی که سرعت ما از یک کیلومتر بیشتر میشود، فعال است و تفاوتی که با سنسورهای غیر فعال دارد در این است که سنسورهای غیر فعال زمانی که سرعت از هفت کیلومتر به بالا است فعال میشود.
سنسورهای غیر فعال
همان طور که در بالا گفته شد اندازه این سنسورها بزرگتر از سنسورهای فعال است و کار آن به این صورت میباشد که با وجود یک آهنربای دائمی در یک سیم لوله یک قطعه آهنی دارای بار مغناطیسی میشود که این بار مغناطیسی سبب میشود تا قطعه آهنی حرکت کند و به سمت چرخ دندهها برود و بتواند آن را بایستاند.
حساس بودن سنسورها با افزایش سرعت بیشتر میشود و به عنوان تابعی از سرعت است، بنابراین میتوان به وسیله این سنسورها میزان سرعت را تعیین کرد.